ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑ - Φωτογραφίες

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Διεύθυνση - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Διεύθυνση: ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Τ.Κ. - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Τ.Κ.: 73200
Περιοχή - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Περιοχή: Χανιά Κατηγορία - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Κατηγορία: ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Τηλέφωνο - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Τηλέφωνο: 2821061196 Fax - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Fax: 2821061196
Κινητό - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Κινητό: 6946959130 E-mail - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Υπεύθυνος: ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Ιστοσελίδα:
Για όλους εσάς που δεν σας αρκεί να κάνετε όνειρα, αλλά επιδιώκετε να τα ζήσετε, είμαστε εδώ να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να γνωρίσουμε τις επιθυμίες σας και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση των προσδοκιών σας. Η αίθουσα χωρητικότητας 1400 ατόμων που διαθέτουμε, με την διακριτική πολυτέλεια και τη ζεστή ατμόσφαιρα, είναι εξοπλισμένη με άριστο τεχνικό εξοπλισμό (ΦΩΣ - ΗΧΟΣ), ανοιγόμενες οροφές και προσφέρεται να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά δεξιώσεις...
Επισκέπτες: 24307

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Για όλους εσάς που δεν σας αρκεί να κάνετε όνειρα, αλλά επιδιώκετε να τα ζήσετε, είμαστε εδώ να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να γνωρίσουμε τις επιθυμίες σας και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση των προσδοκιών σας. Η αίθουσα χωρητικότητας 1400 ατόμων που διαθέτουμε, με την διακριτική πολυτέλεια και τη ζεστή ατμόσφαιρα, είναι εξοπλισμένη με άριστο τεχνικό εξοπλισμό (ΦΩΣ - ΗΧΟΣ), ανοιγόμενες οροφές και προσφέρεται να φιλοξενήσει κάθε είδους συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.

Η μεγάλη μας πίστα είναι ιδανική για τη στιγμή που το κέφι θα ανεβάσει τους ρυθμούς του γλεντιού. Το μενού διαμορφώνεται ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας και αποτελείται απο αγνά υλικά πρώτης ποιότητας και πάντα της ώρας που δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους πιο απαιτητικούς. Η μουσική (DJ ή ακόμα και ζωντανή ορχήστρα), φέρνει το κέφι στο κατακόρυφο. Οι τιμές είναι προσιτές και το προσωπικό άρτια ειδικευμένο, ενώ η καθαριότητα σχολαστική!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διασκεδάσετε και αφήστε την πείρα μας να σας καταπλήξει και την ευγένεια και εξυπηρέτηση να κερδίσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.
Κάθε δική σας αφορμή για γιορτή είναι για εμάς πηγή δημιουργίας!